O minoră din Bistrița a furat mai multe articole dintr-un supermarket, ascunzându-le în ghiozdan Reviewed by CD on . O minoră a ales de pe rafturi o carte împreună cu o pereche de căşti şi alte produse dar în loc să le achite la casa de marcat...le-a ascuns în ghiozdan! Jandar O minoră a ales de pe rafturi o carte împreună cu o pereche de căşti şi alte produse dar în loc să le achite la casa de marcat...le-a ascuns în ghiozdan! Jandar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»O minoră din Bistrița a furat mai multe articole dintr-un supermarket, ascunzându-le în ghiozdan

O minoră din Bistrița a furat mai multe articole dintr-un supermarket, ascunzându-le în ghiozdan

O minoră din Bistrița a furat mai multe articole dintr-un supermarket, ascunzându-le în ghiozdan

O minoră a ales de pe rafturi o carte împreună cu o pereche de căşti şi alte produse dar în loc să le achite la casa de marcat…le-a ascuns în ghiozdan!

Jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au întocmit actele de sesizare pe numele unei minore care a sustras mai multe produse de pe rafturile unui supermarket (o carte, căşti audio, energizante, dulciuri şi un mărţişor).

Aceasta a ieşit din incinta magazinului, trecând de casele de marcat, fără să achite produsele luate de pe rafturi. Valoarea produselor se ridică la aproape 600 de lei.

Jandarmii au întocmit pe numele acesteia, în prezenţa părinţilor, actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei Bistriţa, pentru continuarea cercetărilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus