Oltean: Dorm liniştit în privinţa alegerilor din Bistriţa-Năsăud

Cu un an sau poate un an şi jumătate înainte de alegeri, principalii lideri politic din plan judeţean sunt încrezători în rezultate. Pe de o parte, liderul PSD, spun că PD-L va dispărea după alegeri. P e de altă parte, liderul democrat-liberal spun că doarme liniştit când vine vorba de alegerile din plan judeţean.

 Liderii opoziţie se arată optimişti în privinţa următoarelor alegeri. Deputatul PSD, Emil Radu Moldovan şi totodată candidatul USL, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, spune că orice  va schimba PD-L, tot va pierde alegerile.

„Dacă ei cred că populaţia e atât de tâmpită şi o vor păcăli făcând un mega partid, cu UNPR şi nu mai ştiu cine şi lumea nu va mai şti cine sunt oamenii din spatele acestor noi sigle şi culori, eu cred că se înşală amarnic. Oricât le-ar modifica şi oricum le-ar modifica aceste sigle şi culori, o să vadă că tot în acelaşi mod vor pierde următoarele alegeri. Sunt convins că PDL devine istorie după alegeri”,  a declarat deputatul Radu Moldovan.

De cealaltă parte, democrat-liberalii recunosc că au oarecare probleme de imagine, însă nu-şi fac probleme în privinţa alegerilor la nivel judeţean.

„Imaginea noastră este neatractivă. Credem că această neatractivitate nu are justificările cele mai profunde. (…) Nu avem niciun fel de emoţie în ceea ce priveşte campania electorală şi rezultatele la alegerile din judeţul Bistriţa-Năsăud. Personal dorm liniştit, în ceea ce priveşte judeţul nostru. Am nelinişti în privinţa altor judeţe, dar în ce priveşte judeţul Bistriţa-Năsăud dorm liniştit, sunt convins că lucrurile vor curge într-o direcţie normală”, a declarat deputatul Ioan Oltean.

În ceea ce priveşte candidaţii PD-L pentru alegerilor locale din Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean a declarat că urmează să fie stabiliţi, în umra unor sondaje.

Recomandari

Alte Articole