Ordine de protecție emise de polițiștii bistrițeni

a data de 26 aprilie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea de 25 aprilie, în jurul orei 23.30, o femeie din Rodna a fost lovită de concubinul ei.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că femeia, în vârstă de 51 de ani, din Rodna, în timp ce se afla în incinta apartamentului în care locuiește cu chirie, a fost agresată de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din aceeași localitate.

Împotriva agresorului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

***

La data de 25 aprilie a.c., ora 18.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din Bistrița cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul ei, a fost agresată de fostul concubin care i-a sustras o sumă de bani.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 24 ani, din Bistrița și au emis împotriva acestuia un ordin de protecție provizoriu.

Cercetările în acest caz continuă de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunile de lovire sau alte violente si furt calificat.

Totodată, bărbatul a fost sancționat pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie în afara locuinţei.

Recomandari

Alte Articole