Ovidiu Crețu le mulțumește cetățenilor pentru aportul adus la buna desfășurare a Zilelor Bistriței

Reușita manifestărilor prilejuite de Ziua municipiului Bistrița aparține în mare măsură cetățenilor care au înțeles să fie alături de autoritățile locale. Afirmația îi aparține edilului Ovidiu Crețu, care a ținut să le mulțumească bistrițenilor printr-un comunicat de presă.

 

Ovidiu Crețu, primarul municipiului Bistrița

,,Marea sărbătoare a Bistriţei a constituit un prilej de reală bucurie atât pentru cetăţenii municipiului nostru cât şi pentru oaspeţii din ţară şi străinătate. Putem acum, privind în urmă, să afirmăm că acest eveniment a reuşit să aducă oraşului nostru un plus de valoare culturală şi istorică” a precizat Crețu. Primarul a mai adus mulțumiri Inspectoratului Judeţean de Poliţie, jandarmilor, pompierilor, Direcţiei de Sănătate Publică și celei Sanitar-Veterinare, respectiv Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.


,,Semnarea Declaraţiei de la Bistriţa de către Înalţii prelaţi ai bisericilor istorice din Transilvania a reprezentat un moment excepţional, încă o dovadă a dorinţei comune de exprimare liberă bazată pe bunăcredinţa credincioşilor, şi milităm pentru protejarea integrităţii şi a caracterului nostru multicultural, multietnic şi multiconfesional” a conchis primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole