Patru grenade descoperite în Lunca Ilvei Reviewed by CD on . Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Bistrița - Năsăud intervine în sprijinul echipelor care lucrează pentru distrugerea unui pod peste râul Ilva (în vederea con Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Bistrița - Năsăud intervine în sprijinul echipelor care lucrează pentru distrugerea unui pod peste râul Ilva (în vederea con Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru grenade descoperite în Lunca Ilvei

Patru grenade descoperite în Lunca Ilvei

Patru grenade descoperite în Lunca Ilvei

Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Bistrița – Năsăud intervine în sprijinul echipelor care lucrează pentru distrugerea unui pod peste râul Ilva (în vederea construirii unui pod nou), pe raza localității Lunca Ilvei, la solicitarea Consiliului Județean Bistrița – Năsăud.

Din datele primite de la localnici, în zona podului ar fi fost amplasate elemente de muniție, încă din timpul celui de al Doilea Război Mondial. În timpul misiunii de cercetare a zonei cu detectorul de metale, pirotehniştii au descoperit, pana la aceast moment, patru grenade defensive. Misiunea preventivă şi de ridicare a potențialelor elemente de muniție gasite continuă.

Pirotehniştii bistrițeni acționează înaintea echipelor care lucrează pentru distrugerea controlată a podului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus