PDL Bistriţa-Năsăud a boicotat şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean. Şedinţa va fi reprogramată

Consilierii judeţeni aleşi pe listele Partidului Democrat Liberal nu s-au prezentat astăzi la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean. Drept urmare, Vasile Puica, Nicolae Lupşan (PSD), respectiv Mirela Cârcu(PNL) nu au putut fi confirmaţi în funcţia de consilieri judeţeni. În plus, nici Dorin Popescu nu a putut fi ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, nefiind îndeplinit cvorumul. 

 

Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a atacat dur gestul consilierilor judeţeni PDL, precizând că aceştia ,,continuă modul de a face politică al unui domn al cărui nume nu am să îl pomenesc şi care, de asemenea, nu a înţeles nimic din faptul că a pierdut alegerile în Colegiul 3 într-un mod usturător ţinând cont că deţinea 12 din cele 15 primării din acel colegiu, şi promovează, în continuare, circ.”

În lipsa democrat-liberalilor, Gavril Țărmure şi Ioan Pintea nu au putut fi validaţi nici ei în funcţiile de manageri pe care nu de multă vreme le-au obţinut( la Centrul Judeţean pentru Cultură, respectiv Biblioteca Judeţeană).

Nici consilierii Partidului Poporului-Dan Diaconescu, Ramona Bugnar şi Ştefan Todea nu s-au sinchisit să fie prezenţi la această întrunire a Consiliului Judeţean.

 

Raimond Petruţ

 

 

Recomandari

Alte Articole