Pecheziție la locuința unui cetățean din Negrilești Reviewed by CD on . Două arme letale, aflate în circuitul ilegal, au fost ridicate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase de la un bărbat din Negrileşti. L Două arme letale, aflate în circuitul ilegal, au fost ridicate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase de la un bărbat din Negrileşti. L Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pecheziție la locuința unui cetățean din Negrilești

Pecheziție la locuința unui cetățean din Negrilești

Pecheziție la locuința unui cetățean din Negrilești

Două arme letale, aflate în circuitul ilegal, au fost ridicate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase de la un bărbat din Negrileşti.

La data de 14 februarie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Negrileşti, cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

La aceeaşi dată, poliţiştii specializaţi în domeniul arme, explozivi şi substanţe periculoase, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Beclean şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au pus în executare un mandat de percheziţie la locuinţa bărbatului din Negrileşti.

Astfel, cu ocazia percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate două arme letale cu glonţ, aflate în circuitul ilegal, 243 de cartuşe cu glonţ, deţinute ilegal, un încărcător pentru armă letală, un dispozitiv pentru confecţionat cartuşe şi 86 bucăţi bile din plumb.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 12 trofee de mistreţ, un trofeu de cervidă, 2 cuţite de vânătoare şi un detector de metale, deţinut fără autorizaţie.

La data de 15 februarie a.c., procurorul e caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus faţă de bărbatul de 39 de ani măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă de către poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus