Percheziții în Bistrița-Năsăud la traficanții de droguri

Astăzi, 16 martie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, au pus în aplicare 11 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş.

Percheziţiile sunt desfăşurate pentru documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive. Mai multe persoane urmează a fi conduse la audieri.

Până la acest moment, la percheziţii au fost descoperite şi ridicate aproximativ 30 de kilograme de cannabis, 3,1 kilograme de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, 92 de grame de haşis, 5 capsule, o maşină de numărat bani, 80.400 de lei şi 710 euro. Totodată, au mai fost ridicate telefoane mobile, medii de stocare, grindere şi sute de plicuri nefolosite.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La percheziţii participă şi poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj – Napoca, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud şi luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale din Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş şi Mureş.

Recomandari

Alte Articole