Percheziții în Mureșenii Bârgăului și Susenii Bârgăului

La data de 11 mai a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și specialiști din cadrul Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară în cadrul dosarului penal întocmit cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și complicitate la infracțiunea de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Astfel, în Mureșenii Bârgăului și Susenii Bârgăului la adrese folosite de bărbatului de 30 de ani suspectat de comiterea infracțiunilor, polițiștii au identificat și ridicat în vederea cercetărilor mai multe bunuri.

Au fost confiscate o motocicletă de tip motocross neînmatriculată, o geacă moto de culoare neagă, o cască de protecție și o cameră video portabilă. Bunurile găsite fiind fost folosite de către bărbat la comiterea infracțiunilor sus-menționate.

În prezent motociclistul se află sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în vederea documentării întregii activități infracționale.

Recomandari

Alte Articole