Percheziții la contrabandiștii de țigări din Bistrița-Năsăud Reviewed by CD on . Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat în această dimineaţă 27 de percheziţii în 6 județe, printre care și Bistrița-Năsăud. O Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat în această dimineaţă 27 de percheziţii în 6 județe, printre care și Bistrița-Năsăud. O Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Percheziții la contrabandiștii de țigări din Bistrița-Năsăud

Percheziții la contrabandiștii de țigări din Bistrița-Năsăud

Percheziții la contrabandiștii de țigări din Bistrița-Năsăud

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat în această dimineaţă 27 de percheziţii în 6 județe, printre care și Bistrița-Năsăud. Oamenii legii au pus în executare mai multe mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

,,La data de 19 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 27 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă. Percheziţiile sunt efectuate la domiciliile şi sediile unor societăţi comerciale de pe raza judeţelor Alba (8), Hunedoara (2), Mureş (5), Maramureş (6), Cluj (4) şi Bistriţa-Năsăud (2). Vor fi puse în executare 16 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută de art. 270 alin. 3 lin Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României. Cei în cauză urmează a fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri”, informează Poliția Română.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus