Percheziţii la domiciliile contrabandiştilor

Peste 50 de percheziţii au avut loc în cursul acestei dimineţi. Au fost vizate mai multe locaţii din capitală şi alte 9 judeţe, printre care şi Bistriţa-Năsăud. Controalele vizează comercianţii de tutun şi alcool suspectaţi de evaziune fiscală. În Bistriţa-Năsăud, controalele au avut loc în 2 locaţii.

Acţiunea a fost coordonată de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş şi a implicat lucrătorii serviciilor de investigare a fraudelor, invetigaţii criminare şi operaţiuni speciale. La controale au participat trupele de intervenţie rapidă, jandarmi, dar şi ofiţeri din cadrul SRI şi DGIPI.

La nivel naţional percheziţiile au avut loc în Bucureşti, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Olt, Prahova, Argeş şi Bistriţa-Năsăud. La nivel judeţean au fost verificate 2 locaţii de către anchetatori. „Percheziţiile au loc la domiciliile unor persoane care desfăşoară activităţi comerciale ilegale, respectiv contrabandă cu alcool şi tutun„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu.

Recomandari

Alte Articole