Pesediștii bistrițeni spun că solidaritatea cu Liviu Dragnea le va aduce procurorii la ușă

Membrii Biroului Permanent al PSD Bistrița-Năsăud au emis un comunicat de presă, în care se arată extrem de îngrijorați cu privirile la învinuirile care i se aduc secretarului general al formațiunii politice în cauză, Liviu Dragnea.  ,,Toţi putem fi cercetaţi pentru acelaşi lucru şi chiar ne aşteptăm ca procurorii să ajungă la uşile noastre” se arată în comunicat.

,,Organizaţia Judeţeană PSD Bistriţa-Năsăud a luat act cu îngrijorare de dosarul în care este învinuit secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, fiind convinşi că acuzaţiile ce i se aduc acestuia sunt nu numai nefondate ci şi dovada clară a răzbunării preşedintelui Traian Băsescu. Credem că retorica preşedintelui şi declaraţiile reprezentanţilor PD-L referitoare la independenţa justiţiei sunt doar praf în ochii cetăţenilor, din moment ce, în anul 2012, în România, procurorii instrumentează dosare politice la cererea făcută în mod public de preşedinte. Unicul scop al învinuirilor ce i se aduc domnului Dragnea fiind intimidarea PSD, a USL şi, mai grav, a celor peste 7,5 milioane de cetăţeni care au exprimat DA la referendumul pentru demiterea preşedintelui din 29 iulie 2012.

Dacă domnul Daniel Morar şi procurorii domniei sale consideră ca toţi cei care au încurajat oamenii să voteze au comis o ilegalitate, dacă preşedintele Traian Băsescu crede că poate să intimideze milioane de oameni doar pentru simplul fapt că s-au saturat de regimul său, atunci, din păcate, avem imaginea clară a unui om care nu mai are nicio legătura cu realitatea. Din păcate, acest om este încă preşedintele unei Românii care nu îl mai vrea, iar acest om nu realizează cât de rău face acestei ţări agăţându-se cu forţa de scaunul de la Cotroceni.

Organizaţia Judeţeană PSD Bistriţa-Năsăud este solidară cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Dacă acesta a fost învinuit pentru că a chemat oamenii la vot, atunci miile de membri ai partidului din judeţul nostru care au făcut acelaşi lucru şi toţi cei care în campania electorală au fost implicaţi, începând de la conducerea filialei şi până la ultimul militant, toţi putem fi cercetaţi pentru acelaşi lucru şi chiar ne aşteptăm ca procurorii să ajungă la uşile noastre.

Toate aceste intimidări vor trece dar problema lui Traian Băsescu rămâne, el va fi urât în continuare de milioane de români, opţiunea acestora neputând fi schimbată de oricâte dosare politice vor fi instrumentate la comandă”

Recomandari

Alte Articole