Peste 50 de persoane evacuate din Bistriţa

.Peste 50 de persoane evacuate din Bistriţa

Peste 50 de persoane, care locuiau fără forme legale în Bistriţa, au fost evacuate de Poliţia Locală. S-a întâmplat în cursul săptămânii trecute când lucrătorii Biroului Siguranţă Publică din cadrul Poliţiei Primăriei Bistriţa au verificat mai multe zone din oraş.

Prima acţiune de acest fel a avut loc în data de 10 septembrie, pe strada Colibiţei. Acolo poliţiştii locali au descoperit 13 persoane, dintre care 4 minori, care şi-au construit locuinţe insalubre pe spaţiul verde. Toţi proveneau din localitatea Ileanda, judeţul Sălaj. Cei 13 au primit o amendă de 465 lei şi au fost obligaţi să cureţe şi să părăsească zona.

În data de 12 spetembrie, în cartierul Viişoara, pe malul râului Bistriţa, Poliţia Locală a mai descoperit alte 17 persoane, care îşi construiseră acolo adăposturi improvizate. Toţi erau domiciliaţi în judeţul Cluj. Prin urmare au fost evacuaţi şi amendaţi cu 600 lei.

Ziua următoare, pe spaţiul fostei UCTA, de pe Calea Moldovei, poliţiştii locali au mai găsit alte 25 de persoane, dintre care 14 minori, care locuiau acolo fără forme legale. Toţi au fost amendaţi cu 410 lei şi obligaţi să părăsească zona.

Recomandari

Alte Articole