Polițiștii au identificat doi tineri, bănuiți că l-ar fi lovit pe un bărbat din Lechința Reviewed by CD on . În data de 28 octombrie, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de lovire sau alte violențe, polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința au identi În data de 28 octombrie, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de lovire sau alte violențe, polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința au identi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Polițiștii au identificat doi tineri, bănuiți că l-ar fi lovit pe un bărbat din Lechința

Polițiștii au identificat doi tineri, bănuiți că l-ar fi lovit pe un bărbat din Lechința

Polițiștii au identificat doi tineri, bănuiți că l-ar fi lovit pe un bărbat din Lechința

În data de 28 octombrie, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal de lovire sau alte violențe, polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Lechința au identificat doi tineri bănuiți de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat de 27 de ani, din Bistrița-Bârgăului, respectiv un altul de 22 de ani din Tureac.

În fapt, la data de 27 octombrie 2019, a fost sesizat faptul că, în jurul orelor 19.40, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței unui bărbat de 40 de ani, din Sângeorzu Nou, pe care l-ar fi agresat, lovindu-l cu un obiect contondent. În urma incidentului, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au întocmit dosar penal și continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus