Poliţiştii bistriţeni au capturat 400 de litri de alcool etilic

Cei 400 de litri de alcool etelic  erau transportaţi într-o maşină condusă de un bărbat de 38 de ani. Acesta a fost oprit în trafic pe raza localităţii Teaca de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa.

Bărbatul este suspectat de comiterea infracţiunii de deţinere de alcool etilic şi de distilat în vrac de la alţi furnizori decât antrepozitarii autorizaţi.

În comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud se precizează:  ,,În fapt, acesta  transporta, cu un  autoturism,  400 de litri de lichid incolor, ambalat în sticle din plastic a câte un litru fiecare, ce prezentau un miros specific de alcool, fără ca acestea să aibă aplicate etichete şi banderole specifice băuturilor spirtoase. 

Bărbatul nu a putut prezenta poliţiştilor documente legale de provenienţă pentru bunurile identificate în interiorul autoturismului, refuzând, totodată, să dea orice explicaţie cu privire la provenienţa mărfii.”

 Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de alcool, valoarea estimativă fiind de 18.000 de lei.

 

Raimond Petruţ

 

Recomandari

Alte Articole