Polițiștii cer ajutorul cetățenilor pentru reținerea lui Ionel Brumă, suspectat că și-a ucis fosta concubină și pe amantul acesteia

Polițiștii bistrițeni cer ajutorul cetățenilor pentru reținerea lui Ionel Brumă, bărbatul de 36 de ani care, sâmbătă dimineața, în jurul orei 6.15, a pătruns în imobilul unde fosta concubină și amantul acesteia locuiau. După ce a spart ușa, înarmat cu un topor și un cuțit, i-a măcelărit pe cei doi. Deși fosta concubină a reușit, cu ultimele puteri să se refugieze în curtea unei vecine, bărbatul a ajuns-o din urmă și i-a aplicat lovitura fatală.

Un bărbat de 36 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, judeţul Bistriţa-Năsăud, suspectat că a ucis două persoane este căutat de poliţişti după ce a plecat din localitate pe un scuter de culoare neagră.

Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat faptul că bărbatul, întorcându-se de la muncă la domiciliul său, a surprins-o pe concubina sa în pat cu un alt bărbat, moment în care le-a aplicat celor doi mai multe lovituri, cu un topor, în urma cărora cei doi au decedat.

,,Poliţiştii desfăşoară în continuare, cu efective mărite, măsurile necesare în vederea reţinerii acestuia. Dacă puteţi da relaţii sau deţineţi date care ar putea conduce la depistarea acestuia, sesizaţi la numărul unic 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie. Vă mulţumim!” se precizează în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Suspectul are următoarele semnalmente: înălţime 170-180 cm, greutate de 80-90 kg, constituţie atletică; ochi de culoare închisă (albastri/căprui) , păr şaten, tuns scurt; îmbrăcat cu pantaloni scurţi şi tricou de culoare neagră.

 

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole