Primăria Bistriţa oferă premii în schimbul deşeurilor electrice şi electronice. Vorbim despre o nouă campanie de colectare, care va avea loc vineri, 23 septembrie, între orele 10 şi 17.

Este a treia campanie trimestrială care are loc anul acesta. La nivelul municipiului vor fi amenajate 5 puncte de colectare: în faţa blocului Lamă, în piaţa volantă din Ştefan cel Mare, în parcarea Pieţei Indenpendenţei Nord, la Intersecţia bulevardului Decebal cu strada Ursului şi pe terenul viran de lângă Casa Albă.

Faţă de ediţiile precedente, campania se va extinde şi în cartierele limitrofe. Astfel în Viişoara deşeurile vor putea fi depozitate pe platforma betonată de lângă blocurile ANL, în Sigmir la şcoala generală, în Ghinda, în faţa casei cu numărul 23 A, iar în Sărata în faţa casei cu numărul 140.

Ca în fiecare an, cei care contribuie la campanie, cu propriile deşeuri, vor primi un bilet la tombola cu premii, care vor consta în aparatură electrocasnică. Extragerea câştigătorilor va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Bistriţa, vineri, de la ora 19.

Recomandari

Alte Articole