Preşedintele CCR, bistriţeanul Augustin Zegrean, are certificat de handicap, emis în 2009 Reviewed by CD on . Jurnaliştii de la Cotidianul scriu în ediţia electronică a publicaţiei că judecătorul Augustin Zegrean este posesorul unui certificat de încadrare în grad de ha Jurnaliştii de la Cotidianul scriu în ediţia electronică a publicaţiei că judecătorul Augustin Zegrean este posesorul unui certificat de încadrare în grad de ha Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Preşedintele CCR, bistriţeanul Augustin Zegrean, are certificat de handicap, emis în 2009

Preşedintele CCR, bistriţeanul Augustin Zegrean, are certificat de handicap, emis în 2009

Preşedintele CCR, bistriţeanul Augustin Zegrean, are certificat de handicap, emis în 2009

Jurnaliştii de la Cotidianul scriu în ediţia electronică a publicaţiei că judecătorul Augustin Zegrean este posesorul unui certificat de încadrare în grad de handicap eliberat pe 8 aprilie 2009 de Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Deoarece magistratul bistriţean are mari probleme cu vederea, acesta ar trebui să evite efortul ocular mare.

În baza certificatului eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud., Augustin Zegrean se încadrează în gradul de handicap „accentuat”, iar termenul de valabilitate al acestuia este „permanent”. În documentul cu nr. 2151 emis de Consiliul Judeţean Bistriţa se arată: „Titularul prezentului certificat beneficiază de toate drepturile şi accesibilităţile prevăzute de Legea nr. 448/2006, republicată, cu modificările ulterioare, corespunzător gradului de handicap stabilit”.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus