Preşedintele PC Bistriţa-Năsăud a demisionat

La nici un an de la alegerea sa în funcţie, preşedintele filialei judeţene a Partidului Conservator, Sorin Roşu Mareş, a demisionat din funcţie.

„Am o strângere de inimă, un fior pe spate. Trebuie să vă anunţ că în Biroul Executiv Judeţean de luni mi-am prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Conservator filiale Bistriţa-Năsăud. Motivele pentru care am prezentat această demisie sunt personale şi nu politice sau de altă natură. Consider că este un lucru bun pentru partid, pentru că nu m-am mai putut ocupa cum trebuie de partid, să fac faţă la ceea ce ne aşteaptă de aici încolo”, a declarat fotul preşedinte al PC BN, Sorin Roşu Mareş.

Alegerile pentru conducerea judeţeanăa Partidului Conservator au avut loc în 2 octombrie 2010. Sorin Roşu Mareş a fost susţinut de fostul preşedinte, Ionel Tompa, care însă l-a asigurat că va putea reveni în funcţie după ce îşi rezolvă problemele.

„Simt o mare dezamăgire. de mult căutam pe cineva căruia să-i predau ştafeta. M-am bucurat anul trecut că l-am găsit pe Sorin. Eu te asigur Sorin că odată ce vei trece peste probleme, postul de preşedinte nu va fi amanetat de nimeni. Deci am certitudinea că din această calitate vei mai vorbi”, a declarat preşedintele de onoare al PC BN, Ioanel Tompa.

În vârstă de 33 de ani, Sorin Roşu Mareş este originar din Lechinţa şi membru PC din martie 2010. De profesie este inginer zootehnist, iar înainte de PC, a fost membru PSD timp de un an şi jumătate. Conform statutului, interimatul va fi asigurat de preşedintele executiv.

Recomandari

Alte Articole