Preşedintele PRM Bistriţa-Năsăud a demisionat

Preşedintele filialei judeţene a Partidului România Mare, Ioan Aurel Rus a demisionat. După 11 ani în care a deţinut funcţii în conducerea filialei Bistriţa-Năsăud a partidului, fostul preot a demisionat.

Subsemnatul Ioan Aurel Rus, prin prezenta declaraţie de presă anunţ că mă retrag din activitatea politică, demisionând din toate funcţiile deţinute în PRM, din motive strict personale, nicidecum politice sau de altă natură. Urmeaza o nouă etapă a vieţii mele, motiv pentru care timpul  îl voi dedica de acum îngrijirii sănătătţi, şubrezită destul de valuri şi încercări„, a declarat fostul lider al PRM.

Ioan Aurel Rus s-a născut în 1958 la Cristeştii Ciceului. În 2000 a absolvit Academia de Teologie. În acelaşi an a fost ales vicepreşedinte PRM Bistriţa-Năsăud, iar doi ani mai târziu primvicepreşedinte în cadrul aceleiaşi structuri. Din 2004 şi până în prezent a deţinut funcţia de preşedinte în plan judeţean al acestei formaţiuni politice.

În decursul activităţii  politice, am încercat să fiu cât mai aproape de cel de lângă mine, să reprezint cât mai bine interesele cetăţenilor acestui judeţ şi poate că involuntar am pricinuit şi unele supărări, motiv pentru care acum prezint scuzele mele. Mulţumesc colegilor şi simpatizanţilor PRM, de bună colaborare şi le doresc succes!”, a mai spus Ioan Aurel Rus.

Fostul lider PRM a fost consilier local din 1992 până în 2000. Din 2000 până în 2004 a fost senator, iar apoi a fost ales pentru un mandat deputat. În Parlament a avut 181 de luări de cuvânt şi a iniţiat 190 de propuneri legislative.

Recomandari

Alte Articole