Prima victorie pentru Gloria Bistrița în actualul sezon al Ligii I. Prunea acuză arbitrajul (VIDEO)

Elevii lui Nicoale Manea au obținut prima victorie din acest sezon al Ligii I. Gloria Bistrița a învins, în acest derby al codașelor, formația CSM Studenţesc Iaşi. Gruparea din parcul municipal are 5 puncte din 7 partide disputate și a evadat din poziția de ,,lanternă roșie”. Staff-ul tehnic al ieșenilor acuză maniera de arbitraj.

Președintele executiv al CSM Iași , fostul internațional Florin Prunea, spune că vrea să retragă echipa din Liga I: ..Greșeală mare de arbitraj! Viciere de rezultat. Ne vom gândi foarte serios dacă vom continua. O să propun consiliului director să ne retragem. Este a patra mare greșeală de arbitraj împotriva echipei noastre. Este o formă de protest, pentru că vorbim aici de bani publici. ”

Nae Manea, tehnicianul bistrițenilor, a declarat că aceste 3 puncte ar trebui să fie primele dintr-un șir de victorii care ar trebui să scoată gruparea bistrițeană din zona ,,nisipurilor mișcătoare” : ,,Aceată victorie este binevenită,ne scoate un pic din subsolul clasamentului . Am făcut 5 puncte și este destul de bine. (…) Nu ne permitem să pierdem niciun punct acasă!”

Pe de altă parte, Manea a declarat că elevii săi puteau stabili soarta partidei încă din prima repriză, dar este mulțumit că Gloria a ieșit învingătoare.

Florin Bratu a marcat cu această ocazie, primul gol în tricoul Gloriei Bistriţa.

 

Cei doi tehnicieni au trimis în teren următoarele formații:

Gloria Bistrița: Dolha, Peteleu, Tudose, Kanon, Cafasso, Markisio, Romario, Anton, Ayza, Curtuiuş şi Predescu.

CSMS Iași :  Irimia, Creţu, Tincu, Vladu, Onofraş, Ionescu, Keita, Tudor, Mitrea, Patulea şi Milea.

Partida a fost condusă de  Teodor Crăciunescu, Dorin Mudura, Stelian Slabu.

 

Raimond Petruț

 

Recomandari

Alte Articole