Primarul comunei Şieu Odorhei a fost găsit mort în casă

Primarul comunei Şieu Odorhei a fost găsit mort în propria casă. Legiştii spun că cel mai probabila suferit un infarct. Apropiaţii susţin, însă, că nu a avut probleme cu inima în familie.

Poliţiştii au primit un apel în jurul orei 8:30, în cursul acestei dimineaţi, de la o rudă de-a primarului Viorel Chirlejan, care spune că l-a găsit mort. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi medicii legişti.

Decesul a survenit în timpul nopţii. Una dintre ipotezele vechiculate de legişti este aceea a unui infarct”, a declarat Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Viorel Chirlejan avea 57 de ani, era căsătorit şi avea 2 copii. A fost ales primar în Şieu Odorhei pe listele PSD.

Decesul a survenit pe neaşteptate, fără niciun semn. Din câte ştiu nu mai avea antecedente de boli cu inima în familie şi nici el nu mai avusese astfel de probleme”, a declarat Daniel Suciu, vicepreşedinte PSD Bistriţa-Năsăud.

Atribuţiile primarului vor fi preluate interimar de viceprimarul Ioan Sorin Sfintean, până la organizarea unor noi alegeri, a mai spus Daniel Suciu. În cursul zilei de astăzi va fi efectuată necropsia şi se va afla cauza exactă a decesului.

Recomandari

Alte Articole