PRUNDU BÂRGĂULUI: Suporter interzis pe stadioane timp de 6 luni

La acest sfârşit de săptămână, jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au asigurat măsurile de ordine publică la Prundu Bârgăului, unde s-a disputat partida de fotbal feminin dintre echipele ACS Heniu Prundu Bârgăului şi ASA Târgu Mureş.

Înainte de începerea partidei, D. G., de 46 de ani din Prundu Bârgăului, a pătruns în vădită stare de ebrietate în arena sportivă şi a adresat cuvinte şi expresii jignitoare forţelor de ordine, încălcând astfel prevederile art. 20, lit. c şi n, din legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. De asemenea bărbatul a refuzat să îşi decline identitatea, în conformitate cu legea nr. 61 din 1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu toate că deţinea asupra sa cartea de identitate.

Pentru cele trei fapte bărbatul a fost sancţionat cu câte 300 de lei amendă, respectiv cu avertisment scris. Totodată acestuia i-a fost aplicată şi măsura complementară de interzicere a accesului la competiţiile sportive pentru o perioadă de 6 luni.

Recomandari

Alte Articole