Radu Moldovan: Guvernatorul BNR ar trebui să-l dea afară pe Rădulescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Emil Radu Moldovan este de părere că Banca Naţională a României s-a transformat într-un laborator al PD-L, în cadrul căruia guvernul Boc îşi încearcă politicile. Acest lucru este extrem de periculos în opinia deputatului bistriţean.

Revolta social-democratului vine după ce, aseară, la un post central de televiziune, directorul BNR, Eugen Rădulescu a declarat că în opinia domniei sale toate pensiile din România ar trebui impozitate, inclusiv cele sub 1.000 lei. Totodată, Rădulescu a adăugat că în România sunt sute de mii de pensionari pe caz de boală, care sunt însă, perfect sănătoşi.

Dacă BNR se dezice de ce a declarat domnul Rădulescu, luni guvernatorul ar trebui să-l dea afară. (…) Oricum e o certitudine că pensiile vor fi impozitate. Nu am auzit niciun pd-l-ist să nege acest lucru”,  a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, Emil Radu Moldovan.

Oricum BNR se joacă cu focul, mai spun reprezentanţii PSD. Asta s-a văzut şi în septembrie, când cursul euro a fost crescut artificial de către BNR, a spus Radu Moldovan.

BNR a intrat într-un joc extrem de periculos, printr-o decizie criminală de a creşte artificial cursul euro la începutul lunii septembrie. În ultimii ani,dacă vă uitaţi, în septembrie BNR creşte artificial cursul euro. Am spus că e criminal, pentru că e un lucru extrem de grav împotriva românilor care au rate la bânci, cumpără combustibil. Jocul care îl face BNR pentru guvernul Boc e periculos”, a mai spus Emil Radu Moldovan.
Tot aseară, directorul BNR, Cristian Radulescu a propus scăderea numărului angajaţilor la stat cu 30%.

Recomandari

Alte Articole