Radu Moldovan: ,,Oltean se gândește la blonde când circulă cu mașina prin județ”

În cadrul unei conferințe de presă, deputatul democrat-liberal Ioan Oltean cerea demisia președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, despre care spune la momentul respectiv că nu a realizat mai nimic într-un an de mandat. Replica lui Radu Moldovan a fost una extrem de dură: ,,Oltean ar trebui să-şi pună nişte ochelari de cal dacă nu vede. Să nu se mai uite după gagici în stânga şi-n dreapta şi să se uite la şantierele judeţului”.

Emil Radu Moldovan, președintele CJ Bistrița-Năsăud

,,Îi doresc multă sănătate şi fericire domnului Oltean, pe banii publici ai oamenilor,  pe un loc pe care îl ocupă nemeritat. Dacă tot vorbeşte de demisii, el este primul care ar trebui să demisioneze, pentru că nu a fost ales el, ci domnul Alexandru Pugna. Deputatul de drept al Colegiului III este domnul Alexandru Pugna, care lucrează în sprijinul cetăţenilor din judeţ, în timp ce Ioan Oltean mănâncă banii contribuabililor ca să mai facă vinerea conferinţe de presă ca să mintă cu neruşinare” a mai punctat Radu Moldovan.

Președintele CJ Bistrița-Năsăud a mai spus că la nivel județean se derulează aproximativ 110 proiecte cu finanţare europeană în valoare de aproximativ 200 de milioane de euro, motiv pentru care, în opinia sa, afirmațiile deputatului Ioan Oltean sunt false: ,,El (n.r. Ioan Oltean) se gândeşte la blonde când circulă cu maşina prin judeţ şi nu se uită în stânga şi în dreapta ”.

 

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole