Radu Moldovan (PSD): Sugerez cetăţenilor să nu-şi dezvăluie CNP-ul la recensământ (VIDEO)

Faptul că la recensământ se va cere şi codul numeric personal al persoanelor chestionate este o manevră a Partidului Democrat-Liberal pentru a rămâne la putere. Cel puţin asta susţin reprezentanţii PSD, care sugerează oamenilor să nu dezvăluie aceste date cu caracter persoanal.

Formularul pentru persoane folosit la recensământ conţine şi o rubrică unde se poate trece CNP-ul. Este scandalos susţine, deputatul Emil Radu Moldovan.

„Este o măsură scandaloasă, care anulează securitatea datelor personale. PD-L este în stare de orice pentru scopul lor unic, acela de a rămâne la putere. Românilor le este furată libertatea, iar drepturile şi libertăţile cetăţeneşti sunt încălcate grosolan„, a spus Radu Moldovan.

 

Mai mult decât atât, liderul social-democrat le-a sugerat bistriţenilor să refuze dezvăluirea codului numeric personal recenzorilor. „Îmi permit să cer, să recomand, să sugerez locuitorilor judeţului Bistriţa-Năsăud, celor care nu doresc să-şi dezvăluie cnp-ul să nu o facă. Nu vor putea fi sancţionaţi în niciun fel„, a declarat Emil Radu Moldovan.

Recensământul a început ieri şi va continua până la data de 31 octombrie.

 

Recomandari

Alte Articole