Radu Moldovan: ,,Să susținem județul, votând la adresa http://raportdetara.digi24.ro/”

Regionalizarea este una dintre cele mai importante elemente ale agendei publice din România anului 2013. Modul în care țara noastră va arăta în următorii ani, depinde de eficiența cu care acest proces va fi implementat la nivelul tuturor comunităților din România.

Televiziunea Digi24 a lansat un proiect jurnalistic ambițios, un proiect în care, împreună cu reprezentanți ai autorităților, specialiști și publicul larg, se va realiza clasamentul județelor țării după criterii profesioniste. Titlul proiectului este RAPORT DE ȚARĂ și se derulează pe o perioadă de 6 luni.

Digi24 va ajunge în toate județele țării, timp de 21 de săptămâni, și caută povești, locuri și oameni, altfel decât apar în statistici reci și declarații. În fiecare săptămână, 2 județe din țară, vecine, vor fi în competiție pentru a demonstra care dintre ele merită să câștige această competiție.

Autoritățile locale vor avea posibilitatea să aducă cele mai convingătoare argumente care să susțină regiunea în fața telespectatorilor și să-i facă să voteze județul în topul preferințelor.

În acest sens, fac un apel către mass-media locală și către toți cetățenii județului Bistrița-Năsăud, prin care vă invit să susținem județul nostru în cadrul acestei competiții, votând la adresa . Totodată vă invit să vă exprimați argumentele pentru care credeți că județul nostru merită să fie câștigător, pe forumul proiectului, la aceeași adresă web.

În speranța că vom fi solidari în susținerea județului nostru, vă mulțumesc anticipat.

CONSILIUL JUDEȚEAN

Președinte,

Emil Radu Moldovan

Recomandari

Alte Articole