Razie în localitatea Teaca Reviewed by CD on . Peste 60 de persoane au fost legitimate şi verificate în cadrul acţiunilor preventive, desfăşurate ieri, de poliţişti, jandarmi şi reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Peste 60 de persoane au fost legitimate şi verificate în cadrul acţiunilor preventive, desfăşurate ieri, de poliţişti, jandarmi şi reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Razie în localitatea Teaca

Razie în localitatea Teaca

Razie în localitatea Teaca

Peste 60 de persoane au fost legitimate şi verificate în cadrul acţiunilor preventive, desfăşurate ieri, de poliţişti, jandarmi şi reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Bistriţa-Năsăud, în localitatea Teaca.

La data de 11 decembrie 2019, între orele 6,00 – 14,00, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa, Serviciului Criminalistic, sprijiniţi de jandarmi şi specialişti din cadrul D.G.A.S.P.C. Bistriţa-Năsăud au desfăşurat acţiuni pe raza comunei Teaca.

Acţiunile au urmărit asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum şi respectarea normelor în vigoare privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale persoanelor care locuiesc în zona respectivă. Activităţile de ieri au vizat combaterea delictelor silvice, prevenirea evenimentelor rutiere, prevenirea şi combaterea faptelor ilicite din domeniul comerţului şi prevenirea apariţiei pestei porcine africane.

Astfel, 64 de persoane, depistate în Viile Tecii, dar şi raza localităţii Teaca au fost legitimate de poliţişti şi jandarmi şi 27 de autoturisme au fost controlate în trafic de rutierişti. Cu ocazia acţiunilor, a fost constată, în flagrant, o infracţiune de conducere fără permis. Totodată, a fost depistată o tânără de 17 ani, căutată la nivel naţional, fiind dispărută din data de 27 noiembrie.

Oamenii legii, împreună cu reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Bistriţa-Năsăud au acţionat şi pe linia absenteismului şcolar, fiind depistaţi 6 elevi care nu frecventau cursurile şcolare. De asemenea, poliţiştii au participat la 4 activităţi la clase la care au fost semnalate probleme de comportament ale unor elevi.

În urma acţiunilor de ieri, au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5725 lei, una dintre acestea fiind conform Legii 171/2010 şi una la regimul rutier. De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 2,76 mc cherestea, transportată fără documente legale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus