REBRA: Acoperișurile a două anexe gospodărești au fost mistuite de flăcări

Trei echipaje ale pompierilor militari năsăudeni au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru a stinge incendiul care s-a produs în jurul orei 2.40  la anexele unei gospodării din localitatea Rebra. Din fericire, nu au existat victime omenești, doar acoperișurile au fost afectate pe o suprafață de circa 200 metri pătrați.

 

 

,,Imediat ajunşi la locul solicitării, paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale proprietarilor, unui bărbat în vârstă de 41 ani şi unei femei în vârstă de 33 de ani, care prezentau atacuri de panică. Nu s-a impus transportul acestora la spital. Flăcările se manifestau la nivelul acoperişurilor unor anexe gospodăreşti (două grajduri şi două şure). Incendiul a fost localizat şi lichidat în aproximativ 100 de minute, interval în care s-a reuşit împiedicarea extinderii flăcărilor la casa de locuit din apropiere”, informează plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

 

Evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul.

 

foto: arhivă

Recomandari

Alte Articole