Reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Năsăud Reviewed by CD on . La data de 9 martie a.c., polițiștii din Năsăud - Compartimentul de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr în vârstă de 19 ani La data de 9 martie a.c., polițiștii din Năsăud - Compartimentul de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr în vârstă de 19 ani Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Năsăud

Reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Năsăud

Reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Năsăud

La data de 9 martie a.c., polițiștii din Năsăud – Compartimentul de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea unei tâlhării.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, la data de 24 februarie a.c., în jurul orei 11.30, în timp ce se afla în zona unor blocuri din orașul Năsăud, tânărul de 19 ani, împreună cu concubina sa, o minoră de 16 ani, din Rodna, l-ar fi lovit și i-ar fi sustras aproximativ 1000 de lei, unui bărbat în vârstă de 62 de ani, din Maieru.

Polițiștii din Năsăud continuă cercetările în cadrul dosarului penal de tâlhărie, iar în cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus