RODNA: O femeie în vârstă de 74 de ani a căzut într-o fântână, iar un băiat s-a ars cu acid sulfuric

Incidentul s-a produs în această dimineață, necunoscându-se  împrejurările în care septuagenara a căzut în fântână. Fiul bătrânei a reușit să o scoată la suprafață și nu mai fost nevoie de intervenția pompierilor. Marţi, 16 iulie a.c., la ora 23.12, echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Sîngeorz – Băi a fost solicitat, tot pe raza localităţii Rodna, să preia de la domiciliu un băiat în vârstă de 16 ani care prezenta arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 20 % din suprafaţa corpului.

Paramedicii ajunși la fața locului i-au acordat primele îngrijiri, femeia fiind conștientă la sosirea echipajului SMURD.

Femeia a fost transportată la spital.

Marţi, 16 iulie a.c., la ora 23.12, echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Sîngeorz – Băi a fost solicitat, pe raza localităţii Rodna, să preia de la domiciliu un băiat în vârstă de 16 ani care prezenta arsuri de gradul II şi III pe aproximativ 20 % din suprafaţa corpului.

,,Victima prezenta arsuri la nivelul feţei şi a membrelor superioare şi inferioare. După acordarea primului ajutor calificat la locul solicitării, paramedicii SMURD au transportat victima la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Orăşenesc Năsăud” spune plt. Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole