Roland Venig, primarul orașului Sângeorz-Băi, audiat în dosarul Liviu Dragnea

Cazul Dragnea tinde să aibă efectul dominoului. Astfel, victime colaterale cad și primari ai USL. Roland Venig, edilul orașului Sângeorz-Băi, a fost audiat marți, 11 septembrie, timp de două ore la sediul DNA din București.

În timpul campaniei electorale pentru referendumul de demitere a președintelui Traian Băsescu, Roland Venig a fost contactat de un reporter al publicației Gândul, care s-a pretins a fi membru al staffului central de campanie. Primarul Sângeorzului l-a asigurat că are la îndemână toată logisitica necesară pentru a transporta oamenii la vot, inclusiv mașina primăriei, un Logan cu 8 locuri.

Mergem seara la oameni, în jurul orei 22. Vedem cine, cum sunt, ce feţe au. În funcţie de cum se prezintă mergem noi după ei. Nu vrem să facem vâlvă. Ideea este să ducem cât mai mulţi. Facem exact cum ne-a învăţat Dragnea. Suntem echilibraţi cu maşini pe secţiile de votare. Avem cam cinci autoturisme ale membrilor de partid. Dacă nu ne ajung, ducem şi cu Loganul de la primarie. E un Logan bun, cu opt locuri. Noi vrem să ducem cât mai multă lume, nu neapărat cum să voteze”a declarat atunci Venig presupusului raportor PSD, în fapt reporter Gândul.

 

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole