Romii bistriţeni vor alianţă cu PD-L

.Romii bistriţeni vor alianţă cu PD-L

Partida Romilor vrea în alianţă cu PD-L. Cel puţin asta este direcţia trasată de la nivel central, de către deputatul Nicolae Păun. Şi asta deoarece discuţiile purtate cu USL au eşuat, susţine liderul judeţean al Partidei romilor Emil Neia Lăcătuş. Aşa se face, că acum Partida Romilor aşteaptă o ofertă din partea democrat-liberalilor.

 În urmă cu câteva săptămâni, preşedintele partidei Romilor Bistriţa-Năsăud a fost contactat de către liderii în plan judeţean ai Uniunii Social-Liberale, pentru a încheia o alianţă. Condiţiile romilor au fost 1 loc pe listele eligibile la Consiliul Judeţean şi unul la Consiliul Local al Bistriţei.

Cei de la Uniunea Social-Liberală au spus că şi aşa sunt ei mulţi şi nu ştiu cum să se împartă. Aşa că nu ne pot oferi ce dorim. Prin urmare discuţiile cu ei au încetat”, a declarat preşedintele Partidei Romilor Pro Europa, filiala Bistriţa-Năsăud, Emil Neia Lăcătuş.

Liderul rom a mai spus că acum aşteaptă oferte din partea PD-L, în caz contrar, vor continua pe liste proprii.

Aşa cum ne-a sugerat şi liderul nostru, deputatul Nicolae Păun, ne vom orienta spre celălalt mare partid, în speţă PD-L. Aşadar aşteptăm oferte din partea democrat-liberalilor. Dacă nu, suntem pregătiţi şi vom merge înainte cu liste proprii”,  a mai spus Emil Neia Lăcătuş.

Recomandari

Alte Articole