(VIDEO – Galerie Foto) Sala LPS are parchet nou de 17.000 euro

.Sala LPS are parchet nou de 17.000 euro

Astăzi a fost inaugurată pentru a doua oară sala „Dorin Moruţan” a Liceului cu Program Sportiv, din Bistriţa. Practic vorbim despre finalizarea lucrărilor de înlocuire a suprafeţei de joc.

În 2007, când a fost dată în folosinţă sala de spor a LPS, podeaua era acoperită cu un materiale verde, cauciucat. „Vechea podea nu era propice pentru sportivi şi le provoca dureri de articulaţii. Aşa că a fost necesar să o schimbăm. Am înlocuit-o cu parchet”, a declarat primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu.

Valoarea noii podele este de 71.000 lei. Montarea ei a durat 3 luni.

 

Momentul inaugurat nu a fost unul cu discursuri, în schimb a fost marcat printr-un amical de handbal feminin. Au intrat pe teren echipa LPS Bistriţa şi LPS Târgu Mureş. Partida s-a disputat în prezenţa a sute de bistriţeni, amatori ai sportului.

În tribune a stat şi primarul Ovidiu Creţu, care a declarat la final că nu este singura investiţie în sport, pe care primăria Bistriţa o finalizează. În curând va fi inaugurată o nouă bază sportivă în cartierul Sigmir. terenurile de acolo vor putea fi folosite atât de elevi, cât şi de restul bistriţenilor, după terminarea orelor.

[scrollGallery id=3]

Recomandari

Alte Articole