SÂNMIHAIU DE CÂMPIE: Un tânăr din Brașov a fost împușcat accidental cu o armă cu alice

Postul de Poliţie Sînmihaiu de Cîmpie a fost sesizat în data de 13 iulie că la UPU Bistriţa a fost transportat un bărbat având la braţ o rană produsă prin împuşcare . Din primele cercetări a rezultat că tănărul în vârstă de 21 ani din Braşov, aflat în vizită în localitatea Sînmihaiu de Cîmpie, în timp ce se afla pe raza comunei Miceștii de Cîmpie, sat Visuia, a fost împuşcat accidental în zona brațului drept, cu o armă cu alice, de P.I. de 47 ani , din Lechinţa.

,,În cauză a fost dispusă efectuarea unei constatări medico-legale de către Serviciul Județean de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, concluziile preliminarii ale medicului legist fiind că leziunile traumatice s-au putut produce prin împușcare cu alice şi necesită 15-35 zile de îngrijiri medicale” se precizează în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Conform sursei citate, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj și uz de armă letal fără drept, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi tragerii la răspundere a persoanelor vinovate.

Pe numele suspectului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole