Sărățel: Depistat în trafic sub influența alcoolului Reviewed by CD on . La data de 26 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit în trafic pentru control, un bărbat, de 30 ani, din Viișoara, în timp ce con La data de 26 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit în trafic pentru control, un bărbat, de 30 ani, din Viișoara, în timp ce con Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sărățel: Depistat în trafic sub influența alcoolului

Sărățel: Depistat în trafic sub influența alcoolului

Sărățel: Depistat în trafic sub influența alcoolului

La data de 26 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au oprit în trafic pentru control, un bărbat, de 30 ani, din Viișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 A, prin localitatea Sărățel.

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, constatând că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

De asemenea, bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus