Schimbări la Prefectură: Mica Oprea – noul prefect de Bistrița-Năsăud. A fost instalat și cel de-al doilea subprefect – Ioan Zegrean

Nouă coaliție de guvernământ și-a pus amprenta și în Prefectura Bistrița-Năsăud, acolo unde au fost făcute schimbări la nivel de vârf, dar și în linia de comunicare.

Astfel, Stelian Dolha, fostul prefect liberal, a fost schimbat cu cea denumită „doamna de fier” a administrației cu pană de păun – MICA OPREA (foto titlu). Aceasta nu este înregimentată politic, însă numirea ei a venit în urma propunerii făcute de organizația județeană PSD BN.

Mica Oprea a fost director în cadrul Intituției Prefectului, secretar generalal Consiliului Județean și consilier al primarului municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Instituția Prectului Bistrița-Năsăud avea și un loc de subprefect liber după demiterea lui Lorant Toth, odată cu ruperea colaiției PNL-USR la nivel național. Astfel, locul liber a fost preluat de liberalul IOAN ZEGREAN, om de afaceri din Beclean. Cel de-al doilea subprefect rămâne Atilla Decsei – UDMR.

Și la nivel de comunicare au intervenit schimbări, noul purtător de cuvânt al Instituției Prefectului fiind tânărul RĂZVAN BĂRBOS, fost jurnalist și consiler parlamentar.

Recomandari

Alte Articole