Scrisoare deschisă. Expeditor: Ioan Oltean. Destinatari: locuitorii judeţului Bistriţa-Năsăud

Deputatul bistriţean Ioan Oltean a adresat o scrisoare deschisă locuitorilor judeţului Bistriţa-Năsăud în care îi îndeamnă să nu se prezinte la referendumul din 29 iulie. Acesta a atacat dur actuala coalţie de guvernare, considerând că ,,în doar şaptezeci de zile echipa Ponta-Antonescu-Voiculescu a distrus echilibrul şi stabilitatea economică, credibilitatea şi imaginea României la nivel european şi internaţional. Absolut nimic nu a putut sta în calea setei lor de putere.”

Dragii mei,

Vă scriu aceste rânduri cu speranţa că nu aţi rămas indiferenţi la ultimele evenimente din România. Guvernul Ponta şi USL au preluat abuziv puterea, au încălcat legea şi principiile democraţiei. În doar şaptezeci de zile echipa Ponta-Antonescu-Voiculescu a distrus echilibrul şi stabilitatea economică, credibilitatea şi imaginea României la nivel european şi internaţional. Absolut nimic nu a putut sta în calea setei lor de putere.

Țările civilizate sunt îngrijorate de ce se întâmplă în România. Toată această situaţie a fost provocată de un prim-ministru care stă la masă cu minciuna. Echipa Ponta-Antonescu-Voiculescu nu se va opri aici! USL nu se va opri aici! USL sacrifică interesele şi nevoile românilor pentru propriile lor interese. Inconştienţa Guvernului Ponta a transformat România în oaia neagră a Europei. Acţiunile anti-democratice ale USL, preluarea abuzivă a puterii au provocat indignarea şi neîncrederea Uniunii Europene şi sunt o lovitură dată statului de drept cu consecinţe grave asupra nivelului de trai al fiecărui român.

Abuzurile Guvernului Ponta au strivit leul în raport cu moneda euro şi au dus în acest fel la o viaţă mai scumpă pentru fiecare familie din România. Neîncrederea investitorilor îi lasă pe români fără locuri de muncă şi măreşte şomajul. Îngrijorarea Uniunii Europene poate duce la restrângerea dreptului la liberă circulaţie şi de muncă şi îi poate lăsa pe agricultorii români fără subvenţii. Guvernul Ponta şi USL compromit viitorul copiilor noştrii. Guvernul Ponta şi USL sunt în stare de orice pentru a se salva. Guvernul Ponta şi USL sunt în stare să sacrifice România. Nu putem să-i lăsăm să ducă această ţară de râpă!

La referendumul din 29 iulie nu mă prezint!

Deputat PDL, Ioan Oltean

Recomandari

Alte Articole