Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa dotată cu un ventilator de suport respirator Reviewed by CD on . Organizaţia Salvati Copiii Romania a dotat Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa cu aparatură de ultimă generaţie în valoare de 23.74 Organizaţia Salvati Copiii Romania a dotat Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa cu aparatură de ultimă generaţie în valoare de 23.74 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa dotată cu un ventilator de suport respirator

Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa dotată cu un ventilator de suport respirator

Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa dotată cu un ventilator de suport respirator

Organizaţia Salvati Copiii Romania a dotat Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa cu aparatură de ultimă generaţie în valoare de 23.741 euro, un ventilator de suport respirator.

Aceasta este a doua donaţie pe care asociaţia o face Spitalului Judeţean, după ce în 2015 a donat un incubator de transport şi o lampă de fototerapie.

“Dreptul la viaţă este primul dintre drepturile fundamentale ale omului”, iar „Asociaţia Salvaţi Copiii România chiar face ceea ce spune, adică salvează copii. Mă gândeam că cei 1300 de copii care-şi pierd viaţa anual ar însemna o localitate. Evident că trebuie să facem tot ceea ce ţine de noi, dumneavoastră faceţi foarte mult, trebuie să facem şi noi ca autorităţi, instituţiile medicale. Cred eu că aceşti mici luptători care se grăbesc să vină în această viaţă au nevoie indispensabil de ajutorul nostru, al tuturor, pentru că dreptul la viaţă este primul dintre drepturile fundamentale ale omului. Cu atât mai nobilă este misiunea dumneavoastră. Salvați Copiii Romania are și o importantă activitate de informare și educare a copiilor și părinților și le adresez propunerea de a derulara proiecte comune în acest domeniu, asociația având ca parteneri instituționali Ministerul Educației Naționale-România, Ministerul Sănătăţii – România și Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale – România ”, a evidenţiat prefectul judeţului, Ovidiu Victor Frenţ, în discursul său în care a mulţumit asociaţiei pentru contribuţia sa în salvarea vieţilor acestor inocenţi.

La evenimentul organizat cu ocazia primirii acestei donaţii, ieri, 7 noiembrie, au participat Gabriela Alexandrescu – preşedinte executiv Salvaţi Copiii România, Amalia Năstase – Ambasador al programului „Fiecare copil contează”, prefectul judeţului, Ovidiu Victor Frenţ, dr. Maria Gabriela Deak – director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, dr. Aurelia Tanca – şef secţie Neonatologie la SJU Bistriţa, Gabriela Remeş – director îngrijiri SJU Bistriţa, Paul Szekely – director administrativ SJU Bistriţa, medici şi asistente din cadrul secţiei dotate.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus