Și-a recuperat calul pierdut cu sprijinul jandarmilor montani din Rodna Reviewed by CD on . O patrulă de Jandarmerie montană din Rodna care se afla ieri dimineaţă într-o acţiune de patrulare pe unul din traseele turistice din Munţii Rodnei, a întâlnit O patrulă de Jandarmerie montană din Rodna care se afla ieri dimineaţă într-o acţiune de patrulare pe unul din traseele turistice din Munţii Rodnei, a întâlnit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Și-a recuperat calul pierdut cu sprijinul jandarmilor montani din Rodna

Și-a recuperat calul pierdut cu sprijinul jandarmilor montani din Rodna

Și-a recuperat calul pierdut cu sprijinul jandarmilor montani din Rodna

O patrulă de Jandarmerie montană din Rodna care se afla ieri dimineaţă într-o acţiune de patrulare pe unul din traseele turistice din Munţii Rodnei, a întâlnit în zona numită Valea Cârţibav, un bărbat din localitatea Şanţ, care îşi căuta animalul, proprietate personală, (o iapă pe care o deţinea de aproximativ 3 ani), care s-a rătăcit în zona menţionată.

După ce au aflat despre acest lucru, jandarmii montani au pornit în căutarea acesteia cu scopul de a-l ajuta pe bărbat să o găsească. Disperarea bărbatului era cu atât mai mare cu cât aceasta este gestantă, iar valoarea unui asemenea exemplar se ridică la aproximativ 4.000 de lei.

Având în vedere cunoaşterea foarte bună a zonei de responsabilitate, jandarmii au găsit animalul în mai puţin de două ore, cu toate că stăpânul o căuta deja de mai bine de 17 ore.

Animalul a fost predat proprietarului în siguranţă, după ce a fost recuperat de la mai bine de 5 km de zona unde s-a pierdut şi anume în Pasul Cucureasa, înspre Lunca Ilvei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus