Șoferi băuți depistați în Bistrița, Lechința și Braniștea

La data de 15 septembrie a.c., pe D.J.151, în localitatea Lechința, în cadrul acțiunilor preventive desfășurate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean l-au depistat pe un bărbat, de 48 de ani, din Vermeș în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 16 septembrie a.c., polițiștii l-au depistat în trafic, pe un bărbat, de 32 ani, din Susenii Bîrgăului, care conducea un autoturism prin municipiul din Bistrița, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 16 septembrie a.c., polițiștii l-au depistat pe un bărbat, de 50 de ani, din Braniştea, care a condus un autoturism pe raza localității, deși se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest, dar i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Cercetările continuă de către polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean.

Recomandari

Alte Articole