Șoferul care a provocat un accident mortal în localitatea Dipșa a fost reținut de polițiști

La data de 26 august a.c., un tânăr, de 24 ani, din Viile Tecii, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 A, prin Dipșa, pe fondul vitezei excesive ar fi pierdut controlul acestuia, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul unui tânăr, de 15 ani și rănirea altor 4 tineri cu vârste cuprinse între 15 și 24 ani.

Tânărul de 24 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Astfel, la data de 27 august a.c., față de tânărul de 24 ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Recomandari

Alte Articole