Stelian Dolha: Numai un iresponsabil îşi poate permite să folosească România pe post de scut Reviewed by CD on . Suntem într-o criză politică fără precedent. Cu un premier asupra căruia DNA a formulat acuzaţii grave, dar care se cramponează periculos de putere, România are Suntem într-o criză politică fără precedent. Cu un premier asupra căruia DNA a formulat acuzaţii grave, dar care se cramponează periculos de putere, România are Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Stelian Dolha: Numai un iresponsabil îşi poate permite să folosească România pe post de scut

Stelian Dolha: Numai un iresponsabil îşi poate permite să folosească România pe post de scut

Stelian Dolha: Numai un iresponsabil îşi poate permite să folosească România pe post de scut

Suntem într-o criză politică fără precedent. Cu un premier asupra căruia DNA a formulat acuzaţii grave, dar care se cramponează periculos de putere, România are în acest moment probleme uriaşe de credibilitate.

Nici nu mai contează ce nume are acest politician târât într-un scandal uriaş sau dacă bilanţul lui e negru sau gri. Contează că omul acesta, care se baricadează în Palatul Victoria sfidează interesele ţării. Contează că PSD, în loc să-i arate uşa şi să-l înlocuiască fără comentarii face zid în jurul lui.

Efectele iresponsabilităţii acestor oameni pot fi catastrofale pentru România.

Ca persoană privată primul ministru are tot dreptul să-şi reclame nevinovăţia, să se apere, să arate dovezi, să se considere sau nu victimă, să se lupte cu ce sistem pofteşte. E obligatoriu însă să o facă de pe margine, ca un cetăţean onest, cum se pretinde. Pentru că e indecent şi periculos să amestece afacerile lui personale, murdare sau curate, cu afacerile României. Numai un iresponsabil îşi poate permite să folosească România pe post de scut.

Numai o adunătură de oameni mânaţi de interese de clan pot crede că din această criză poate fi depăşită altfel decât prin demiterea actualului prim ministru. Singura ieşire din această criză fără precedent este îndepărtarea imediată a acestui om lipsit de credibilitate, legitimitate şi responsabilitate din fruntea Guvernului României.

Co-preşedinte PNL Bistriţa-Năsăud,

Deputat Stelian Dolha

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus