Un polițist din Bistrița-Năsăud trăiește o adevărată dramă. Claudiu Pintea suferă de leucemie și este internat în stare gravă la Spitalul Fundeni. El are nevoie de un tratament injectabil, iar o singură fiolă costă 200 de euro.

Leucemia, de care părea să fi scăpat în urmă cu câțiva ani, a recidivat. Omul legii are nevoie de tratament cu Trisenox, iar costul se ridică la 20 de mii de euro, o sumă uriașă, de care familia nu dispune.

Soția polițistului a cerut ajutor pe facebook: ,,Vă rog din suflet să ne ajutați din nou! Starea soțului meu se înrăutățește și ni s-a spus să procurăm trioxid de arsen cu denumirea comercială Trisenox. Nu îl gasim nicăieri! Vă rog daăa puteți să ne ajutați să îl găsim.”

Oamenii nu au rămas indiferenți la suferința lui Claudiu Pinte și la drama prin care trece familia. Medicamentul a fost găsit și ar putea fi adus urgent în țară.

,,Nu pot multumi in cuvinte tuturor celor care ne sunteti alaturi. Nu am crezut niciodata ca in lumea asta avem atat de multi prieteni. Vreau sa va multumesc tuturor , atat prietenilor pe care ii cunosc de o viata cat si celor care mi ati devenit prieteni intr o singura zi. Pentru noi este un lucru deosebit, poate lumina de la capatul tunelului. Am reusit sa cumparam si am primit o parte din medicamente. In momentul in care ni s a comunicat ca avem nevoie de 50 de fiole de trioxid de arsen -costul a 10 fiole fiind 5540 euro in Germania de unde am procurat o parte din ele -si 600 tablete de Vesanoid -costul a 100 tablete fiind de 460 euro – uitandu ma in ochii sotului meu am incercat sa l incurajez si i am spus …vom trece impreuna si prin asta. Am iesit urland de durere pe usa spitalului stiind ca nu voi putea niciodata in timp record sa il ajut. Voi prieteni dragi mi a ti dat speranta. Va multumesc”, a  scris pe o rețea de socializare Bianca Pintea.

De altfel, polițistul bistrițean dă dovadă de mult curaj și optimism: ,,Oricâte greutăți voi avea în viață, rămân un om bun și nimic nu va schimba asta”.

Cei care vor să îl ajute pe Claudiu Pintea o pot face prin donații în conturile deschise la la Raiffeisen Bistrița, pe numele Pintea Marta Bianca.

RO21 RZBR 0000 0600 1430 1210 – LEI

RO47 RZBR 0000 0600 1608 4475 – Euro

Cod SWIFT:  RZBR ROBU

Raimond Petruț

Recomandari

Alte Articole