Tânăr din Telcișor cercetat pentru furtul unui autoturism și conducere fără permis Reviewed by CD on . La data de 13 noiembrie a.c., poliția a fost sesizată despre furtul unui autoturism, de pe raza localității Telcișor, care ar fi fost lăsat neasigurat. Astfel, La data de 13 noiembrie a.c., poliția a fost sesizată despre furtul unui autoturism, de pe raza localității Telcișor, care ar fi fost lăsat neasigurat. Astfel, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Telcișor cercetat pentru furtul unui autoturism și conducere fără permis

Tânăr din Telcișor cercetat pentru furtul unui autoturism și conducere fără permis

Tânăr din Telcișor cercetat pentru furtul unui autoturism și conducere fără permis

La data de 13 noiembrie a.c., poliția a fost sesizată despre furtul unui autoturism, de pe raza localității Telcișor, care ar fi fost lăsat neasigurat.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au găsit autoturismul în cauză, abandonat pe raza localității Telciu.

Cu ocazia extinderii investigațiilor, polițiștii Secției 6 au identificat un tânăr, de 21 ani, din Telcișor, bănuit de comiterea faptei de furt.

De asemenea, în cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus