Tânăr din Telciu, cercetat de polițiști pentru trei infracțiuni la regimul rutier

În data de 30 aprilie, în timp ce desfășurau activități de supraveghere a circulației, pe raza localității Telciu, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr de 20 de ani, din Telciu, care conducea un autoturism care avea aplicate plăcuțe cu numere străine.

În urma verificărilor, s-a constat faptul că autoturismul este radiat din evidentele autorităților germane din data de 16 noiembrie 2018, iar plăcutele cu numerele de înmatriculare aplicate pe autovehicul sunt false, fiind atribuite unui alt autoturism. Tot în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0.40 mg/l alcool în aerul expirat.             

Cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere si conducerea unui vehicul  sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Recomandari

Alte Articole