Tânărul care se afla pe locul din dreapta al mașinii implicate în accidentul de la Lunca Ilvei a decedat

Gheorghe Dosan, tânărul care se afla pe locul din dreapta față al mașinii implicate în accidentul produs duminică, 1 spetembrie, la Lunca Ilvei a decedat. Acesta nu și-a mai revenit din coma în care a intrat imediat după impactul autoturismului cu un cap de pod, iar astăzi familia a fost de acord să fie deconectat de la aparatele care îl mai țineau în viață.Tânărul era internat la o clinică din Cluj-Napoca.

,,Odihneasca-se in pace !!!! te iubim cu toti, Dosi .. Adio!” , ,,Nu-mi vine să cred k Dumnezeu nu l-a mai lăsat printre noi” și ,,Dosi o să fie ingerul nostru păzitor .. cum îl iubim noi, așa ne iubește și el pe noi” sunt doar câteva din mesajele pe care prietenii lui Gheorghe Dosan le-au postat pe Facebook, luându-și adio de la cel care a fost până în urmă cu câteva zile un tânăr plină de viață.

Gheorghe Dosan se afla pe scaunul din dreapta față, când mașina în care se afla s-a izbit violent de un cap de pod din Lunca Ilvei. În urma verificării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul avea 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tinerii se întorceau de la discotecă și se îndreptau spre localitatea Șanț.

Raimond Petruț

foto: Facebook

Recomandari

Alte Articole