"Târgul primăriilor" a fost aproape pustiu la debut (FOTO)

Prima ediţie a Târgului Primăriilor a avut parte de un început slab. Frig, ceaţă, fără discursuri şi fără public, aşa a început evenimentul.

La ora 10:30, sâmbătă, 15 octombrie era anunţată deschiderea evenimentului. Din păcate, Complexul Heidenfeld din Viişoara era aproape pustiu la acea oră. Puţinele oficialităţi prezente au plecat după o jumătate de oră.

Primarul comunei Leşu şi Floarea Cosmi din Runcu Salvei erau singuri reprezentanţi ai celor peste 20 de primării, despre care organizatorii spuneau că vor participa la târg. În rest, un comerciant de împletituri şi vase din lut, o terasă cu mici şi bere, un stand cu colaci ungureşti şi unul care promova Băile Figa. În mare cam asta putea fi găsit acolo.

Mâine evenimentele vor continua de la ora 10:30 cu un spectacol folcloric susţinut de dansatori şi muzicieni din Şanţ, Năsăud, Runcu Salvei, Silivaşu de Câmpie, Dumitriţa, Sîngeorz-Băi şi Bistriţa.

Cei care merg acolo trebuie să ştie că la intrare se vor afla două urne în care, cei dornici să ajute, vor putea face mici donaţii, ce vor fi folosite pentru integrarea în învăţământul de masă a copiilor cu tulburări din spectrul autist, din judeţ.

[scrollGallery id=26]

Recomandari

Alte Articole