Tășuleasa Social continuă împăduririle de primăvară

Asociația Tășuleasa Social organizează în data de 20 aprilie 2013 partea a 3-a de “Împăduriri de primăvară”.  Acțiunea va avea loc în localitatea Dorna Candrenilor din județul Suceava.

 Voluntarii care vor participa la aceasta actiune vor avea transportul(din Dorna Candreni pana la locul plantarii), apa, mancarea si instrumentele de lucru asigurate de Tasuleasa. Plecarea catre locul in care vom impaduri se face in dimineata de 20 aprilie, la ora 9:00, din fata Primariei Dorna Candrenilor. Alaturi de voluntari, la aceasta actiune vor participa si 110 angajati ai Companiei Coca-Cola HBC din toata tara.

Cei care doresc sa ia parte la aceasta actiune de impadurire sunt rugati sa se inscrie la adresa de email : asociatia@tasuleasasocial.ro. In cazul in care vor aparea schimbari in program, va vom anunta in timp util. Pentru aceste detalii va rugam sa ne urmariti pe facebook ).

Aceasta actiune de impadurire este ultima din primavara 2013, prima plantare a avut loc in localitatea Pietroasa, judetul Bihor, unde impreuna cu 350 de voluntari am plantat 10.000 de puieti pe o suprafata de 2 hectare. Iar cea de a doua impadurire din aceasta primavara a avut loc in localitatea Gledin din judetul Bistrita-Nasaud, de aceasta data, impreuna cu aproximativ 200 de voluntari am plantat 12.000 de puieti pe o suprafata de 2,5 hectare.

Pe 20 aprilie 2013 continua petrecerea cu verdele-n sus !

foto: Andrei Dăscălescu

Recomandari

Alte Articole