Tată și fiu din Bistrița-Năsăud, găsiți carbonizați într-o dubă în județul Satu-Mare (VIDEO)

O crimă înfiorătoare pare să se fi produs aseară pe raza judeţului Satu Mare, la graniţa cu judeţul Maramureş.  În comuna Pomi, o autoutilitară înmatriculată în judeţul Bistriţa Năsăud a fost găsită abandonată şi incendiată pe câmp, iar în interirul acesteia se aflau două cadavre carbonizate.

 

Un bărbat a alertat organele de poliţie când a descoperit o autoutilitară din Bistriţa-Năsăud abandonată şi incendiată pe un câmp din comuna Pomi.

Atât poliţiştii din Satu Mare cât şi cei din Maramureş sunt în alertă maximă datorită faptului că nu este exclusă varianta unei crime oribile.

,,În urma efectuării cercetării la faţa locului, în cauza privind autoutilitara incendiată, s-a constatat faptul că sub banchetele din spate ale autoutilitarei se găsesc cadavrele a doua persoane de sex masculin ce prezinta multiple leziuni la nivelul capului” se arată în comunicatul IPJ Satu-Mare.

Din dispoziţia conducerii Poliţiei Române, o echipă complexă formată din ofiţeri specialişti ai Serviciului Omoruri al Direcţiei de Investigaţii Criminale din I.G.P.R. şi expert criminalist din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică s-a deplasat în judeţul Satu-Mare, comuna Pomi.

Ofiţerii vor acorda sprijin de specialitate colegilor de la I.P.J. Satu – Mare şi procurorului de caz, în elucidarea modului în care s-a produs decesul celor două persoane. Organele de poliţie iau în calcul şi varianta unei crime iar autorii să fi incendiat maşina pentru a-şi şterge urmele.

Raimond Petruț

surse: IPJ Satu-Mare, IGPR

Recomandari

Alte Articole